Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/121
Название: ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ КРУП'ЯНИХ КУЛЬТУР НА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
Авторы: Кузьменко, Ольга Андріївна
Уланчук, В.С.
Дата публикации: 2014
Издательство: ВІСНИК ЕКОНОМІЧНОЇ НАУКИ УКРАЇНИ
Библиографическое описание: ВІСНИК ЕКОНОМІЧНОЇ НАУКИ УКРАЇНИ. 2014/№2
Краткий осмотр (реферат): Нині в умовах дефіциту ресурсно-технологічного потенціалу аграрного сектору економіки гостро стоїть питання нарощування обсягів виробництва круп. Тому актуальним питанням є підвищення ефективності виробництва продукції на основі розвитку інтеграційних зв’язків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/121
Располагается в коллекциях:Кафедра менеджменту, фінансів та бізнес-адміністрування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кузьменко О. А. Вісник ЕНУ.pdf296.44 kBAdobe PDFОткрыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора