Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/121
Назва: ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ КРУП'ЯНИХ КУЛЬТУР НА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
Автори: Кузьменко, Ольга Андріївна
Уланчук, В.С.
Дата публікації: 2014
Видавництво: ВІСНИК ЕКОНОМІЧНОЇ НАУКИ УКРАЇНИ
Бібліографічний опис: ВІСНИК ЕКОНОМІЧНОЇ НАУКИ УКРАЇНИ. 2014/№2
Короткий огляд (реферат): Нині в умовах дефіциту ресурсно-технологічного потенціалу аграрного сектору економіки гостро стоїть питання нарощування обсягів виробництва круп. Тому актуальним питанням є підвищення ефективності виробництва продукції на основі розвитку інтеграційних зв’язків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/121
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту, фінансів та бізнес-адміністрування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кузьменко О. А. Вісник ЕНУ.pdf296.44 kBAdobe PDFВідкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора