Please use this identifier to cite or link to this item: http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/121
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьменко, Ольга Андріївна-
dc.contributor.authorУланчук, В.С.-
dc.date.accessioned2021-11-07T15:35:21Z-
dc.date.available2021-11-07T15:35:21Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВІСНИК ЕКОНОМІЧНОЇ НАУКИ УКРАЇНИ. 2014/№2uk
dc.identifier.urihttp://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/121-
dc.description.abstractНині в умовах дефіциту ресурсно-технологічного потенціалу аграрного сектору економіки гостро стоїть питання нарощування обсягів виробництва круп. Тому актуальним питанням є підвищення ефективності виробництва продукції на основі розвитку інтеграційних зв’язків.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВІСНИК ЕКОНОМІЧНОЇ НАУКИ УКРАЇНИuk
dc.titleФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ КРУП'ЯНИХ КУЛЬТУР НА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра менеджменту, фінансів та бізнес-адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кузьменко О. А. Вісник ЕНУ.pdf296.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools