Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/118
Название: ОРГАНІЗАЦІЯ ЗБУТУ ЗЕРНА КРУП’ЯНИХ КУЛЬТУР СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ
Авторы: Кузьменко, Ольга Андріївна
Ключевые слова: зерно круп’яних культур
збут
реалізація
ціна
оцінка якості зерна
Дата публикации: 2021
Издательство: Ефективна економіка
Библиографическое описание: Електронне наукове фахове видання "Ефективна економіка", №8, 2021
Краткий осмотр (реферат): Ефективне функціонування ринку круп’яних культур вимагає залучення цілої системи заходів, що регулює, формує та розвиває відносини в площині дохідності, конкурентоспроможності, якості і задоволеності кінцевого споживача. Формування ринкових відносин при організації збуту зерна круп’яних культур сільськогосподарськими підприємствами вимагає застосування гнучких механізмів горизонтальної та вертикальної інтеграції. Нині гостро постає проблема співвідношення цін та якісних характеристик, формування закупівельних цін здійснюється без урахування норм чинних стандартів (за винятком вимог щодо вологості). Ця обставина зумовлює втрату економічної мотивації щодо підвищення якості зерна, зокрема, недосконалість стандартів, особливо ДСТУ «Зерно гречки», призводить до збільшення виробництва фуражної гречки, природна урожайність якої вища порівняно з продовольчою гречкою, але має гірші якісні параметри. Отже, нині одним із напрямів підвищення ефективності виробництва круп’яних культур є формування прозорих довгострокових партнерських відносин із переробними підприємствами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/118
Располагается в коллекциях:Кафедра менеджменту, фінансів та бізнес-адміністрування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кузьменко О. А. Ефективна економіка.pdf206 kBAdobe PDFОткрыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора