Please use this identifier to cite or link to this item:
http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/119
Title: | УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЗЕРНА КРУП'ЯНИХ КУЛЬТУР У СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ |
Authors: | Кузьменко, Ольга Андріївна |
Keywords: | сільськогосподарські підприємства виробництво круп'яних культур просо гречка якість збутова політика |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Економiка та держава |
Citation: | Економiка та держава № 6/2016 |
Abstract: | Забезпечення ефективного розвитку сільськогосподарського виробництва можливо досягти за рахунок використання інноваційно7інвестиційних факторів, що підвищують конкурентоспроможність продукції. Тому можна стверджувати, що чим вища якість продукції та її ціна, тим вища конкурентоспроможність і ефективність виробництва в цілому. Створення дієвого економічного механізму, що забезпечуватиме раціональне та ефективне функціонування сільськогосподарського виробництва є важливою умовою розвитку і становлення ринкових відносин в цілому. Раціональний рівень організації виробництва в галузі є першоосновою одержання високої результативності господарювання навіть при інших несприятливих умовах, і навпаки. Макроекономічні чинники протягом останніх років не сприяли формуванню умов стабільності виробництва продукції в сільськогосподарських підприємствах, внаслідок чого фінансові результати їх господарської діяльності щодо круп'яних культур коливалися. |
URI: | http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/119 |
Appears in Collections: | Кафедра менеджменту, фінансів та бізнес-адміністрування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кузьменко О. А. Економіка і держава.pdf | 175.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools