Please use this identifier to cite or link to this item: http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/119
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьменко, Ольга Андріївна-
dc.date.accessioned2021-11-07T15:29:21Z-
dc.date.available2021-11-07T15:29:21Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЕкономiка та держава № 6/2016uk
dc.identifier.urihttp://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/119-
dc.description.abstractЗабезпечення ефективного розвитку сільськогосподарського виробництва можливо досягти за рахунок використання інноваційно7інвестиційних факторів, що підвищують конкурентоспроможність продукції. Тому можна стверджувати, що чим вища якість продукції та її ціна, тим вища конкурентоспроможність і ефективність виробництва в цілому. Створення дієвого економічного механізму, що забезпечуватиме раціональне та ефективне функціонування сільськогосподарського виробництва є важливою умовою розвитку і становлення ринкових відносин в цілому. Раціональний рівень організації виробництва в галузі є першоосновою одержання високої результативності господарювання навіть при інших несприятливих умовах, і навпаки. Макроекономічні чинники протягом останніх років не сприяли формуванню умов стабільності виробництва продукції в сільськогосподарських підприємствах, внаслідок чого фінансові результати їх господарської діяльності щодо круп'яних культур коливалися.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЕкономiка та державаuk
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk
dc.subjectвиробництво круп'яних культурuk
dc.subjectпросоuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectзбутова політикаuk
dc.titleУПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЗЕРНА КРУП'ЯНИХ КУЛЬТУР У СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра менеджменту, фінансів та бізнес-адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кузьменко О. А. Економіка і держава.pdf175.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools