Please use this identifier to cite or link to this item: http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/818
Title: ВИКОРИСТАННЯ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ У РЕАБІЛІТАЦІЇ ПАЦІЄНТІВ
Authors: Васильєва, Я.С.
Ізірінська, Ю.Р.
Issue Date: 22-Nov-2023
Publisher: СУЧАСНІ ТРЕНДИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗЕЙ ЕКОНОМІКИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ: ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД: збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених (22 листопада 2023 року)
Citation: Використання віртуальної реальності у реабілітації пацієнтів / Васильєва Я.С. (2 к., МЄУ), Ізірінська Ю.Р. / Modern trends in the development of economic and social sectors: national and international experience: collection of reports abstracts of the International Scientific Conference of Students and Young Scientists (November 22, 2023). – Kyiv: International European University. – 2023, с. 117-119
Abstract: Аналізуючи ефективність використання віртуальної реальності у реабілітації пацієнтів, зокрема її вплив на фізичне та психологічне відновлення, отримано результати, що демонструють, як віртуальна реальність (ВР) може значно покращити процес реабілітації, забезпечуючи більш ефективне відновлення порівняно з традиційними методами. Вступаючи в еру цифрової трансформації, медицина відкриває нові шляхи в лікуванні та реабілітації за допомогою передових технологій. Однією з таких перспективних інновацій є ВР, яка не тільки змінює підходи до терапевтичних процедур, але й відкриває нові можливості для пацієнтів, що проходять реабілітацію. Мета: дослідити та проаналізувати вплив ВР на реабілітаційні процеси, акцентуючи увагу на ключових фактах та висновках новітніх наукових досліджень. Вплив ВР на реабілітаційні процеси є предметом численних досліджень, які підкреслюють її вплив на сферу охорони здоров'я. Висновок: ВР не просто викликає ефект плацебо, але фактично впливає на фізичне та психологічне відновлення пацієнтів. ВР забезпечує цілісний підхід до реабілітації, включаючи специфічні тренування, зворотний зв'язок та підвищення мотивації, що є критичними компонентами успішного реабілітаційного процесу. ВР представляє собою значний прогрес у реабілітаційній медицині, пропонуючи нові підходи та методики лікування, які виходять за рамки традиційних практик. Ця технологія відкриває шлях для більш ефективного процесу реабілітації, підтримуючи як фізичне, так і психологічне відновлення пацієнтів. NCBI висвітлює застосування ВР у реабілітації пацієнтів з травмами та захворюваннями верхніх кінцівок. Це дослідження підкреслює важливість ВР у покращенні функцій верхніх кінцівок, демонструючи її роль у специфічних видах реабілітації.
URI: http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/818
ISBN: 978-617-95381-0-0
Appears in Collections:Кафедра фундаментальних та медико-профілактичних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник тез МЄУ листопад-22.11.2023 (Із-6).pdf499.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.