Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/646
Название: Інтелектуальні системи і технології. Ввідний курс
Авторы: Нестеренко, Олександр Васильович
Ковтунець, Олесь Володимирович
Фаловський, Олександр Олександрович
Ключевые слова: Інформаційні технології
Інтелектуалізація
штучний інтелект
база знань
інженерія знань
Робототехніка
Дата публикации: 2017
Издательство: Національна академія управління
Библиографическое описание: Нестеренко О.В., Ковтунець О.В., Фаловський О.О. Інтелектуальні системи і технології. Ввідний курс: Навч. посібник. – К.: Національна академія управління, 2017. – 99 с.
Краткий осмотр (реферат): Цей навчальний посібник містить викладення навчальної дисципліни «Основи інтелектуальних систем і технології» для студентів, що починають навчатися на бакалаврських програмах за спеціальністю «Комп’ютерні науки та інформаційні технології». Крім того, цей навчальний посібник може використовуватись студентами ВНЗ, що вивчають дисципліни з економіки, бізнесу, управління та адміністрування. Інтелектуалізація є перспективним напрямом вдосконалення автоматизованих систем та набирає усе більшої важливості. Враховуючи сучасні можливості інформаційно-комунікаційних технологій та тенденції значного поширення комп’ютерної техніки, питання інтелектуальної підтримки прийняття рішень в управлінні набувають значної актуальності. У посібнику викладено основні відомості про напрями та рівні забезпечення інтелектуальності систем і технологій, основні досягнення та перспективи їх розвитку. Крім студентів та викладачів це видання може бути корисним й для керівників і фахівців фінансово-економічної сфери, державних службовців, а також для громадян, яких цікавлять проблеми інтелектуалізації інформаційних систем.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/646
ISBN: 978-617-7386-13-0
Располагается в коллекциях:Кафедра інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Нестеренко_Інтелектуальні_2017.pdf2.36 MBAdobe PDFОткрыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.