Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/644
Назва: Інформаційні системи управління підприємствами
Автори: Нестеренко, Олександр Васильович
Ключові слова: Інформаційні системи
аналіз даних
моделі управління
архітектура систем
Дата публікації: 2019
Видавництво: УкрНЦ РІТ
Бібліографічний опис: Нестеренко О.В. Інформаційні системи управління підприємствами: Навч. посібн. – Київ: УкрНЦ РІТ, 2019. – 134 с.
Короткий огляд (реферат): Цей навчальний посібник містить систематизоване викладення навчальної дисципліни «Принципи проектування та архітектура систем управління підприємствами» для студентів, що навчаються на бакалаврських програмах за спеціальністю «Комп’ютерні науки та інформатика», магістерських програмах за спеціальністю „Системний аналіз”. Крім того, навчальний посібник може використовуватись студентами ВНЗ, що вивчають дисципліни з економіки, бізнесу, менеджменту та адміністрування. Інформаційні системи управління підприємствами, з урахуванням сучасних тенденцій вдосконалення управління підприємствами та можливостей інформаційно-комунікаційних технологій, є перспективним напрямом автоматизації управлінської праці. У посібнику викладено основні відомості про інформаційні чинники процесу управління на підприємстві, застосування моделей управління, основні етапи побудови ІСУП, а також щодо особливостей архітектури такого роду систем, організації даних та знань, інтерфейсу користувача. Розглянуто також питання щодо процесу розробки ІСУП та наведено огляд деяких програмних продуктів, що пропонуються на ринку. Крім студентів та викладачів це видання може бути корисним й для керівників і фахівців фінансово-економічної сфери, державних службовців, а також для науковців, яких цікавлять проблеми створення інформаційних систем в сфері управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/644
ISBN: 978-966-97923-1-0
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нестеренко_Інформаційні_2019.pdf3.74 MBAdobe PDFВідкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.