Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/498
Назва: Мета та критерії проведення психологічної експертизи управлінської та професійної діяльності
Автори: Алексєєнко-Лемовська, Людмила Владиславівна
Ключові слова: психологічна експертиза
професійна діяльність
управлінська діяльність
критерії
експерт
Дата публікації: 20-тра-2020
Видавництво: Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, м. Київ
Бібліографічний опис: Алексєєнко-Лемовська Л. В. Мета та критерії проведення психологічної експертизи управлінської та професійної діяльності // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційний потенціал сучасної освіти і науки», 29 травня 2020 року, – Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, м. Київ, 2020. – С. 47-51.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається психологічна експертиза управлінської та професійної діяльності, її мета та критерії проведення. Зазначено, що експертна діяльність у сучасній соціокультурній реальності затребувана у багатьох сферах та галузях життєдіяльності людини. Психологічна експертиза управлінської та професійної діяльності є цілісне, складно організоване явище, що характеризується різноманітністю форм, видів, функцій, діапазон яких постійно розширюється. Передбачається, що основними умовами якості реалізації процедури психологічної експертизи управлінської та професійної діяльності виступають високий рівень професіоналізму та етична спроможність фахівця, виступаючого у позиції експерта.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/498
Розташовується у зібраннях:Кафедра соціально-гуманітарних наук



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора