Please use this identifier to cite or link to this item:
http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/1405
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шихалєєв, Єгор Євгенійович | - |
dc.date.accessioned | 2025-07-15T09:35:58Z | - |
dc.date.available | 2025-07-15T09:35:58Z | - |
dc.date.issued | 2025-05 | - |
dc.identifier.citation | Курсова робота з менеджменту | uk |
dc.identifier.uri | http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/1405 | - |
dc.description.abstract | У сучасних умовах дедалі більшого значення набуває організація умов праці, побудована на науковій основі. Пояснюється це тим, що в умовах зростання конкуренції все більшого значення набуває результативність праці, що підвищується за рахунок більш повного використання здібностей працівника в процесі праці. Необхідність наукових підходів до вивчення забезпечення умов праці персоналу в сучасний період обумовлена відсутністю цілого ряду методичних розробок з цієї проблеми та неефективною системою превентивних заходів, спрямованих на забезпечення умов та охорони праці персоналу. Проблема покращення умов праці залишається актуальною як для державних, так і для приватних підприємств. Вона вимагає системного підходу, що охоплює як технічні, організаційні, так і соціально-психологічні аспекти. Тому дослідження шляхів удосконалення трудового середовища є важливим як у теоретичному, так і в практичному вимірах. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мііжнародний європейський університет | uk |
dc.subject | менеджмент | uk |
dc.subject | умови праці | uk |
dc.title | Шляхи покращення умов праці персоналу на підприємстві | uk |
dc.title.alternative | Курсова робота з менеджменту | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Кафедра менеджменту, фінансів та бізнес-адміністрування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шихалеєв_курсова_МН.pdf | Шляхи покращення умов праці | 597.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.