Please use this identifier to cite or link to this item: http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/1397
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаннікова, Орина Денисівна-
dc.date.accessioned2025-07-15T09:13:19Z-
dc.date.available2025-07-15T09:13:19Z-
dc.date.issued2025-05-
dc.identifier.citationКурсова робота з менеджментуuk
dc.identifier.urihttp://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/1397-
dc.description.abstractАктуальність теми курсової роботи полягає в тому, що в умовах сучасної економіки підприємства, особливо ті, що працюють в галузі харчової промисловості, повинні застосовувати новітні підходи до організації контролю за діяльністю. Система контролю в таких умовах не повинна лише забезпечувати виконання стандартів якості та нормативів, але й бути адаптивною до змін у 4 технологічних процесах, ринкових умовах, вимогах законодавства та попиту споживачів. Для ТОВ "Імперія жирів" це означає необхідність перегляду та вдосконалення існуючих підходів до контролю, що дозволить підвищити ефективність підприємства в умовах конкуренції та глобалізації. Метою курсової роботи є розробка заходів щодо підвищення ефективності контролю в системі менеджменту ТОВ "Імперія жирів", що включає аналіз існуючої системи контролю, виявлення її слабких місць та розробку рекомендацій щодо їх усунення.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМііжнародний європейський університетuk
dc.subjectменеджментuk
dc.subjectконтрольuk
dc.titleЗаходи щодо підвищення ефективності контролю в системі менеджменту організаціїuk
dc.title.alternativeКурсова робота з менеджментуuk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Кафедра менеджменту, фінансів та бізнес-адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Курсова_Баннікова О.Д._МН.pdfЗаходи щодо підвищення ефефктивності контролю в системі менеджменту504.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.