Please use this identifier to cite or link to this item:
http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/1397
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баннікова, Орина Денисівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-07-15T09:13:19Z | - |
dc.date.available | 2025-07-15T09:13:19Z | - |
dc.date.issued | 2025-05 | - |
dc.identifier.citation | Курсова робота з менеджменту | uk |
dc.identifier.uri | http://e.ieu.edu.ua/handle/123456789/1397 | - |
dc.description.abstract | Актуальність теми курсової роботи полягає в тому, що в умовах сучасної економіки підприємства, особливо ті, що працюють в галузі харчової промисловості, повинні застосовувати новітні підходи до організації контролю за діяльністю. Система контролю в таких умовах не повинна лише забезпечувати виконання стандартів якості та нормативів, але й бути адаптивною до змін у 4 технологічних процесах, ринкових умовах, вимогах законодавства та попиту споживачів. Для ТОВ "Імперія жирів" це означає необхідність перегляду та вдосконалення існуючих підходів до контролю, що дозволить підвищити ефективність підприємства в умовах конкуренції та глобалізації. Метою курсової роботи є розробка заходів щодо підвищення ефективності контролю в системі менеджменту ТОВ "Імперія жирів", що включає аналіз існуючої системи контролю, виявлення її слабких місць та розробку рекомендацій щодо їх усунення. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мііжнародний європейський університет | uk |
dc.subject | менеджмент | uk |
dc.subject | контроль | uk |
dc.title | Заходи щодо підвищення ефективності контролю в системі менеджменту організації | uk |
dc.title.alternative | Курсова робота з менеджменту | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Кафедра менеджменту, фінансів та бізнес-адміністрування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Курсова_Баннікова О.Д._МН.pdf | Заходи щодо підвищення ефефктивності контролю в системі менеджменту | 504.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.